Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Wie worden er het meest vermoord: nazi’s of zombies?

02/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De zombieweek zou de zombieweek niet zijn als er niet gepraat wordt over zombies en nazi’s. Want heb jij, naast de neutrale zombie, ooit een andere soort zombie gezien? Precies. Maar de vraag is wie er in games meer gekilled worden: de zombies of de nazi’s? JJ en Jelle gaan in dit item proberen antwoord te geven op deze vraag.

Nazi’s

Zijn vaak gelinkt aan zombies. Maar waarom? Hoe kan dat? Toeval? Betreft het hier gewoon een simpele optelsom van evil + evil = dubbel evil? Of is er meer aan de hand? Zouden de nazi’s misschien daadwerkelijk zombies hebben willen creĆ«ren? Op deze vragen krijg je in het item van JJ eerder deze week antwoord. In dit item wordt er dus echter gekeken naar wie van de twee het meest gekilled wordt. Want dat is een vraag waar iedereen natuurlijk graag antwoord op wil hebben. Veel zombies en veel nazi’s, maar wie o wie wordt er in games het meest slachtoffer van moordpartijen?

Zombies

De andere groep waar in dit item over gesproken wordt. Want dat het hier over een vergelijking gaat mag wel duidelijk zijn. De zombies zijn deze week niet van de website af te slaan, maar de vraag is of zij in games vaker het slachtoffer zijn dan de nazi’s. Want net zoals bij zombies zijn er ook veel games gemaakt die over nazi’s gaan. Games als Call of Duty, Medal of Honor, Brothers in Arms en ook veel strategie games (Company of Heroes) betreffen nazi’s. En in sommige gevallen kun je ook spelen als een nazi, maar in het merendeel van de gevallen is het doel toch echt om de nazi’s neer te knallen. En zeg nou eerlijk: wie wil dat nou niet? Wie wil er nou spelen als een nazi? Wie wil er in de huid kruipen van een nazi? Precies: vrij weinig mensen. Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch