Menu Premium
Loading...

Wie is de meest hertige game publisher van 2018?

10/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het einde van het jaar is altijd de tijd van de eindjaarslijstjes. Gamers smullen ervan. Wat was de beste game en wat was de grootste verrassing? Welke game viel het meest tegen en wie had de beste multiplayermode? We doen er bij Gamekings vrolijk aan mee. Sterker nog, we voegen er een onderdeel aan toe. Een eindejaarslijstje die je minder vaak ziet. Want als we onze favoriete games en modes kiezen, waarom dan ook geen cijfer geven aan de publishers zelf.

Het aantal herten betreft niet alleen de lineup

De mannen achter de ‘Peepshow’, Boris en JJ zagen het als een mooi verlengstuk van hun wekelijkse item waarin ze de industrie de maat nemen. Als je dat elke week doet, kun je dat natuurlijk ook over een heel jaar doen. En dus bekeken de heren het jaar van alle grote publishers en gaven dat een cijfer. En dat deden ze. Geheel in stijl met het thema van dit jaar, in hertige herten.

Hoe bepaal je hoe hertig iets is?

Hoe bepalen de twee hoe hertig een publisher in 2018 was? Allereerst is daar de lineup aan games. Hadden ze de gamer in 2018 wat te bieden? En werden eventuele hypes ook waargemaakt? Maar een publisher moet voor zijn herten meer doen dan alleen games uitbrengen. Hoe verliep bijvoorbeeld de communicatie met de gamer? Jaagden ze hun games op een eerlijke manier aan? En zaten games fair in elkaar of werd de gamer aan een stuk microtransactions door de strot geduwd. Het is dus een optelsom die leidt tot het aantal herten dat Boris en JJ in dit item gaat uitdelen. Met als hoofdvraag dus wie wordt er de meest hertige publisher van 2018 en wie was het aangeschoten hert van het jaar. Ben jij het met Boris en JJ eens? Of zitten zij er helemaal naast. Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch