Menu Premium
Loading...

Wie heeft de Week der Weken gewonnen?

23/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! We hebben ze allemaal kunnen spelen! De brute games die uitkwamen in de week der weken. Welke game komt nou als grote winnaar uit de bus? En heeft Apex Legends een hoop schade aan kunnen richten in de week der weken?

Metro Exodus

Metro Exodus is alweer het derde deeltje in de serie en komt deze vrijdag dan eindelijk uit! In de game mogen we weer met Artyom aan de slag en vertrekken we ditmaal richting het Oosten om de gevaarlijke omstandigheden te ontvluchten. Skate en JJ hebben het hele weekend flink zitten spelen, speciaal voor jou! Zoals gezegd vertrek je in deze game naar het Oosten en ga je weg uit de metro-stelsels. Met de trein vertrek je de wereld in en dit geeft gelijk een hele andere vibe dan de voorgangers van Metro Exodus. Zo zul je alle jaargetijden voorbij zien komen, iets wat in de donkere metro-tunnels toch iets minder goed mee te krijgen was.

Anthem

Op 15 maart konden de leden van EA’s Access Premiere aan de slag met Anthem, de nieuwe game van BioWare. Koos en Skate kregen gelukkig ook een code zodat zij de game, waar ze best wel naar uitkeken, meteen konden spelen. Nu zitten ze in de studio om hun oordeel te geven. Een voorlopig oordeel aangezien Anthem pas aanstaande vrijdag (22 februari) uitkomt en we dan pas echt kunnen zien hoe de game is. Hoe houden de servers zich bijvoorbeeld en wat gaat het verschil zijn met de game zoals ie nu is en als de Day One patch er overheen is gegaan?

Crackdown 3

Rondom de launch van Crackdown 3 was er lange tijd een grote stilte. Er waren een paar trailers en wat gameplay, maar niet veel. Ook op het officiële Twitter account heerste een pijnlijke stilte. Totdat de game vandaag uitkwam. Er zijn nog wat moeilijkheden zoals het feit dat je je vrienden nog niet kan uitnodigen voor een potje van de online modus.  De game wordt gematigd ontvangen door andere media, hoe kijken wij er bij Gamekings tegenaan?

Jumpforce

Jump Force is een van de vijf games die afgelopen vrijdag (15 februari) uitkwam. Tussen de titanen zoals Anthem, Metro Exodus en Far Cry New Dawn kwam Jump Force ook even een kijkje nemen. De brawler/fighter vol gestopt met anime karakters genaamd Jump Force is toch wel een stijltje apart tussen de lijst met games die uitgekomen zijn. Jump Force is voor de niet wetende een fighter/brawler vol gepropt met anime karakters van onder andere; One Piece, My Hero Academia, Bleach, JoJo’s Bizarre Adventure en natuurlijk Dragon Ball en Naruto zit er ook in.

 

En de winnaar is….

Vier titels om uit te kiezen en vier totaal verschillende als wij er zo naar kijken. Hoe hebben ze verkocht? Hoe hebben ze gescoord? Boris, Skate en JJ gaan eens goed door de games van de Week der Weken heen!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch