Menu Premium
Loading...

West Coast Customs Special

07/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris is één van de grootste auto-fans van de Gamekings-redactie. Tijdens de trip naar Los Angeles heeft Dennis, aardige jongen die hij is, voor Boris een bezoek bij West Coast Customs geregeld. Hoeveel sneller Boris zijn autohart hiervan ging kloppen, zie je in deze West Coast Customs Special.

West Coast Customs is vooral bekend door de succesvolle televisieserie Pimp My Ride. In deze serie werden mensen verrast van wie de auto’s op het punt van instorten stonden, door hun auto te pimpen tot vette wagens. Het is inmiddels alweer een paar jaartjes terug sinds het laatste Pimp My Ride-seizoen verscheen, maar West Coast Customs is nog steeds op de televisie te vinden met de serie Inside West Coast Customs.

In de serie Inside West Coast Customs kun je zien wat er allemaal op de werkvloer speelt en hierin speelt Big Dane een belangrijk rol. Boris vindt het dan ook supergaaf dat Big Dane degene is die hem West Coast Customs laat zien en toont met welke vette projecten ze allemaal bezig zijn.

Tijdens het bezoek komt Boris erachter dat er aan heel wat toffe projecten wordt gewerkt en dat een hoop van de auto’s die op het terrein van West Coast Customs staan in het bezit van beroemdheden zijn. Welke beroemdheden dit zijn, kun je zien in deze West Coast Custums Special. In de televisie-uitzending kun je nog meer zien van West Coast Customs en de LA-trip die Boris en Dennis voor GTA V maakten. Mocht je deze gemist hebben, kun je op donderdag om 23.25, vrijdag om 1:00 en zondag om 23:00 op MTV de herhaling zien!
West Coast Costums Special

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch