Menu Premium
Loading...

WESG op Firstlook Festival: JJ en Sjaak blikken vooruit

Google Plus Jan Johan Belderok
03/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eens in de zoveel tijd hebben we de kans om iets ontzettend tofs aan te kondigen. Met de aankondiging van de WESG, was dat moment daar! In samenwerking met Alisports en SEG International gaat Blammo de Benelux kwalificaties voor de World Electronics Sport Games (WESG) organiseren! De WESG vond vorig jaar voor het eerst plaats. Het betreft een internationaal e-sports toernooi dat wereldwijd georganiseerd word door Alisports. Dit is een bedrijf dat haar wortels heeft liggen in het verre China. Het moederbedrijf van de desbetreffende partij is vooral bekend van de website Alibaba.com. De groei van e-sports is niet langer te ontkennen en vooral in internationaal opzicht nog altijd exponentieel. Echter, in Nederland moet de gekte eigenlijk nog ├ęcht van de grond komen. Een groot toernooi als de WESG, dat een beetje is opgezet als de Olympische Spelen van e-sports, kan daar een grote stap voorwaarts in zijn.

Spektakel op de zaterdagavond

Zoals jullie wellicht al weten zullen op de WESG een viertal games worden gespeeld: Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Starcraft 2 en Hearthstone. JJ en Sjaak zijn nu aangeschoven om vooruit te blikken op wat komen gaat. De afgelopen weken en maanden hebben e-sporters zich kunnen kwalificeren voor de finales op zaterdag 7 oktober. Daarnaast heeft JJ een toffe aankondiging in pette aangaande een demo match van Quake Champions. Op Firstlook Festival zullen pro’s gaan demonstreren hoe je een ├ęcht potje Quake speelt.

Het bezoeken van de WESG-finales op Firstlook Festival is, zoals al eerder gecommuniceerd, volledig gratis. Met dit initiatief willen we benadrukken dat de groei van e-sporters in Nederland ons aan het hart gaat. Wanneer je niet zo bekend bent met het fenomeen e-sports, is dit een uitgelezen kans om het van dichtbij mee te maken. Schrijf je hier in en geniet op zaterdag 7 oktober van de spectaculaire WESG-finales op de tiende editie van Firstlook Festival! Check nu WESG op Firstlook Festival: JJ en Sjaak blikken vooruit!

 

Loading...
 • koekjew

  sjaak trekhaak

 • Soulreaver

  Hey heb mn kaartje inmiddels binnen via de mail dus ik zal er zeker zijn, het programma klinkt veel belovend. Als ex hs speler, helaas dat thijs is niet bij is, had hem graag een keer live willen zien spelen maarja die hoort nu eenmaal bij de absolute top en dan wordt het lastig. Ik kijk iig er naar uit, zal hoe dan ook leuk avondje worden als kers op de taart van Firstlook.

 • Groenenbananepater

  #teambanaanforlife!

 • Roomkaasje

  >Sjaak maakt JJ belachelijk om zijn uitspraak van tier
  > Kan zelf Cache niet normaal uitspreken
  :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 • Uberap

  Beste,
  Ik heb nog geen kaartjes voor dit evenement mogen ontvangen.
  Worden deze nog verzonden? Of was mijn motivatie dermate teleurstellend.
  Hmmm

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord