Menu Premium
Loading...

Welke nog niet aangekondigde games staan op jouw verlanglijst?

04/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ en Skate starten 2017 met de vooruitzichten van mogelijke games die dit jaar wel eens uit zouden kunnen komen. Daarom bedenken zij welke nog niet aangekondigde games wel eens zouden kunnen verschijnen, van de grote studio’s┬ádie we zo goed kennen. Je ziet het in deze: Welke nog niet aangekondigde games staan op jouw verlanglijst?

Jaar in jaar uit verschijnen de grote AAA games die de bedrijven maken of kraken. Nou zijn het slechts vooruitzichten volgens de denkwijze van JJ en Skate, maar wat gaat 2K dit jaar bijvoorbeeld uitbrengen na een aantal tegenslagen in 2016? Wat gebeurt er met de game industrie na de aankondiging van de Nintendo Switch? En op wat voor games zit de community eigenlijk te wachten? JJ en Skate gaan daar graag dieper op in en halen elk mogelijk idee boven water. Als het aan hun lag, dan zien we een aantal grote releases en remasters tegemoet dit jaar.

Voor nu gaan we in ieder geval genieten van de vele titels die al wel aangekondigd zijn voor de komende maanden! Laat ook even weten in de comments hoe jij denkt dat het jaar zal verlopen. En zijn er nog titels waar jij op hoopt of studio’s die wel eens weer met een nieuwe game mogen komen?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch