Menu Premium
Loading...

Welke instellingen maken wij standaard als we nieuwe game gaan spelen

20/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen die games speelt heeft het al een keer of honderd plus gedaan: settings aanpassen. Soms hoef je alleen maar de snelheid van mph naar km/u te zetten. Of de resolutie nét even een tikkie hoger zetten. Maar sommigen gaan vlak voor het begin van een spel helemaal los en passen alles precies aan naar hoe zij het willen hebben. Bij Gamekings is dat natuurlijk niet anders en dankzij de jarenlange ervaring die we hier hebben met games gaan Boris, JJ, Daan, Koos en Jelle je meenemen in hun settings!

Instellingen behelst meer dan alleen moeilijkheidsgraad

De tijden dat je een game opstartte en het ‘deed’ met hoe de game nu eenmaal was is voorbij. Tegenwoordig kun je zo’n beetje alles aanpassen aan je eigen stijl. Van de sensitivity naar geluid en van de moeilijkheidsgraad naar gameplay en besturing. Niet alle games moeten echter aangepast worden, maar bij sommigen is het essentieel. Zo zijn er hele boekwerken gemaakt over hoe de sensitivity jou bij Call of Duty tot een absolute God kan verheffen. Of is het ook mogelijk om een PC game op te booten als je de resolutie net een tikje lager zet. Maar aangezien ieder zo zijn voorkeuren heeft legde de redactie de presentatoren de vraag voor: wat passen jullie allemaal aan? Je ziet het hier!

Priegelen met settings kun je niet alleen (meer) op de PC

Als je denkt aan het aanpassen van settings denk je misschien (logischerwijs) aan je PC. Daar heb je vanwege de software mogelijkheden automatisch meer tools om je game aan te passen. Zo worden mods geboren. Tegenwoordig zijn mods en aanpassingen natuurlijk niet meer beperkt tot alleen de PC. Graphics, besturing, muziek en gameplay kunnen tegenwoordig ook naar hartenlust worden aangepast op je Xbox of PlayStation. Het modden op de console blijft nog een beetje achter ten aanzien van de PC, maar ook dit zal uiteindelijk gaan veranderen. Enfin, we hebben hier genoeg geluld. Wil jij wat meer info over wat Boris, JJ, Koos, Jelle en Daan aanpassen in hun games en vooral waarom? Ram dan op die Play button!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch