Menu Premium
Loading...

JJ vindt vergeten doos vol oude games onder zijn bed

09/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was tijd voor een grote verandering in huize Belderok. Het is namelijk de periode van het jaar dat JJ wisselt van zomerspullen als kleding en zijn dekbed. Nu denken jullie ongetwijfeld: ‘Nou wat spannend, JJ wisselt van zijn zomer dekbedje naar zijn winterdekbedje’ maar er zit een game-haakje aan het verhaal. Door dit winterdekbedje vond JJ namelijk een totaal vergeten doos! Niet zomaar een doos… een plastic doos! Vol met games. JJ vond het daarop een leuk idee om samen met de community te kijken wat er in deze oude doos zat. Zijn jullie ook zo benieuwd wat er in de doos van JJ zit? Moet je gewoon even snel klikken.

Old school gaming journalism

We kunnen je alvast één ding verklappen. De inhoud van de doos laat zien dat er door de jaren heen veel veranderd is in de gaming wereld. Dus ook als je het bekijkt vanuit het perspectief van een gaming journalist zoals JJ. Zo kreeg je 20 jaar terug nog een (p)review copy op een disk, waar dat nu middels een code gaat. En die disks werden, hoe knus, door de developers zelf gebrand. Wat hanteerbaar was omdat je per land een paar media outlets had. Niet tig duizenden influencers.

De mythe van de mysterieuze Dreamcast disk bekrachtigd

Natuurlijk zitten er ook een shitload aan games in deze doos. We zitten immers op een gaming website jullie. Het is echt een grote grabbelton. Zo vind JJ een paar oude klassiekers zoals: Half-Life, Donkey Kong, F1 Racing Championship en WWF Attitude. Spellen waar hij een goede herinnering aan beleeft en die hij graag wil bewaren. Benieuwd naar wat er nog meer in de doos van JJ zit? Ga er dan maar even lekker voor zitten en neem een kijkje maar wat het resultaat is van een kleine opruimactie in Huize Belderok. 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch