Menu Premium
Loading...

Welke grote game gaat er dit najaar winnen?

14/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAM! Het einde van het jaar 2018 begint langzaamaan steeds dichterbij te komen. Toch hebben wij nog even de allergrootste namen van dit najaar op een rijtje gezet voor jullie. Want ja, die grote bazen gaan zeker weten allemaal een flinke aantal duiten kosten. Jullie willen wel weten bij welke game je echt waar voor je geld gaat krijgen. Daarom hebben wij JJ, Boris en Jelle even de studio in getrapt om deze big boys even door te nemen. Gaan deze namen daadwerkelijk de markt overnemen of hebben we het hier over games die bij wijze van helemaal niks meer te zeggen zullen hebben? Je ziet het allemaal hier in het item: ‘Welke grote game gaat er dit najaar winnen?’

Battlefield V vs Call of Duty: Black Ops IIII

We kunnen hier nog eeuwenlang over door blijven gaan, dit geldt natuurlijk ook allemaal voor FIFA vs PES. Dit zal toch echt altijd een gevalletje meningsverschil zijn. De ene persoon houdt meer van de realistische shooter, terwijl de andere persoon wat meer heeft met het lekker op de bank, casual een shooter spelen. De meningen aan tafel vallen ook nog wel te betwisten. JJ is er sowieso van overtuigd dat Black Ops IIII dit jaar echt dé knaller gaat worden.

Gaat Red Dead Redemption 2 dit najaar overnemen?

De grote speler, het bedrijf dat toch wel echt zijn naam dik op de markt heeft geprent, Rockstar Games. Iedereen weet wel dat je Rockstar blind kunt vertrouwen als het gaat om het maken van dikke games. Echter, niet iedereen houdt van het western stijltje van Red Dead Redemption 2. Toch kunnen de liefhebbers van de open world games ook dit najaar zichzelf nog prima gaan vermaken, want Just Cause 4 komt er ook alweer aan. Op wat voor gekke manier ga jij stunten door deze absurde sandbox game? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch