Menu Premium
Loading...

Welke drie games nemen we mee naar een onbewoond eiland?

06/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zomer is voor veel mensen zon, zee en strand. Laten deze drie elementen nu allemaal vertegenwoordigd zijn op een tropisch eiland. Dat moet dus wel het walhalla zijn voor al die mensen… Maar wat nu als je daar inderdaad naar toe gaat, maar er nooit meer vanaf komt? En er woont verder niemand. Exact, een onbewoond eiland… Dat vragen we de presentatoren van Gamekings. Met die toevoeging dat ze drie videogames mogen meenemen om de verveling te verdrijven. De hele dag in de zon liggen gaat immers op den duur saai worden. In de eerste aflevering worden Daan en JJ voor het dillema gezet. Wat gaat hun keuze zijn én, heel belangrijk, waarom hebben ze deze keuzes gemaakt?

Spelcomputers en high speed internet op een onbewoond eiland

Voordat je deze video ingaat, is het belangrijk te weten dat alle spelcomputers op wonderbaarlijke wijze aanwezig zijn op het eiland en dat er uit de palmboom high speed internet komt. De presentatoren kunnen dus kiezen uit alle beschikbare games. Singeplayer, multiplayer, Battle Royale, MMO, competitief of geheel laidback, de keuze is helemaal vrij. En dat maakte de puzzel voor de drie heren behoorlijk lastig.

Worden het alleen multiplayer games?

Want hoe ga je jouw keuze bepalen? Het zijn immers maar drie games. En daar moet je de rest van je leven mee doen. En we hebben even geteld, dat is behoorlijk lang. Neem je dan alleen multiplayer games mee? En gaan die games dan alleen competitief zijn? Of gaat dat juist op den duur stressvol worden. Dat je alleen maar om de winst gamet. Dan-in-dag-uit. Vallen pure singleplayer games meteen af? Omdat die op een bepaald moment ‘uitgespeeld’ zijn? Bovendien mag je maar één keer kiezen… Pure keuzestress dus. Check snel het item als je wilt weten welke drie games Daan en JJ hebben uitverkoren om mee te gaan naar het onbewoonde tropische eiland.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch