Menu Premium
Loading...

Weird West Review – Kopen, budgetbak of slopen?

07/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

We houden allemaal op de redactie wel van een keiharde shooter. En vandaag bespreken we er een van een iets ander kaliber. Want is dit wel een shooter? Of meer een RPG met wat knal elementen erin? Huey en Skate gaan het namelijk hebben over Weird West. En de naam doet het al vermoeden. Het gaat over het Wilde Westen. Alleen daar is iets vrij raars aan de hand. Weird West is een isometrische western RPG gemaakt door WolfEye Studios.? Hoe zit dit kleinood in elkaar? Innovatief? Alleen grafisch anders? En natuurlijk het antwoord op de belangrijkste vraag: Kopen, budgetbak of slopen? Je gaat het zien en horen in de review van Weird West.

Het verhaal van Weird West

In Weird West ontdek je een duistere fantasievertelling van het Wilde Westen, waar keiharde cowboys samen leven met rare wezens. In de game reis je mee met een groep van verschillende cowboy helden. Ze zijn allemaal ware legendes. Met die toevoeging dat ze legendarisch worden door de acties van de speler. Iedere reis is uniek en wordt daardoor steeds aangepast. En dat allemaal door de keuzes van de spelers. Is dit het begin van een goed verhaal en spel?Je gaat horen van Huey en Skate.

Kopen, budgetbak of slopen?

In deze review hebben ze het natuurlijk ook over de hoofdvraag. Want is de game zo leuk dat je jouw keiharde 40 euro’s hieraan moet uitgeven? Of kun je beter wachten tot het in de budgetbak ligt? Of jammer voor de ontwikkelaar, maar kan het ook zomaar zijn dat de twee het keihard naar de sloop gaan sjezen. Is dit één van de beter kleine games van het moment? En kan het in deze tijd vol met dikke games overleven? Je gaat het allemaal zien en horen in de review van Weird West.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch