Menu Premium
Loading...

Watch Dogs Review

27/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe klapper van dit jaar is dan eindelijk hier: Watch Dogs! Speciaal hiervoor hebben Boris en Jelle de studio gehackt om je er alles over te kunnen vertellen. Voor degene die het nog niet weet, Watch Dogs is een open wereld game, waarin je vrij bent te doen wat je hart begeert. Wat deze game onderscheidt van andere sandbox-games is de mogelijkheid om bijna alles te kunnen hacken. Hierbij moet je denken aan pinautomaten, telefoons, straatlichten en nog veel en veel meer. Daarom in deze speciaal gehackte studio voor jou de Watch Dogs review.

In Watch Dogs speel je Aiden Pearce, een hacker wiens nichtje wordt vermoord om iets dat hij heeft gedaan. Hij gaat op pad om wraak te nemen op de verantwoordelijken. Hij doet dat door de omgeving om hem heen te hacken. Dit is mogelijk omdat het grootste deel van de stad door één supercomputer wordt bestuurd. Jij kan door middel van je telefoon makkelijk alles en iedereen hacken om ze zo tegen anderen te gebruiken of om juist mensen te helpen. Dit alles doet hij in het grote Chicago.

De game is gemaakt door Ubisoft, die bekend staat om zijn open wereld games. Ze hebben aardig wat ervaring door games zoals Assassin’s Creed en Far Cry. Beide series waren grote hits en het is daarom ook niet gek dat Ubisoft nog een open wereld game heeft gemaakt. De game bevat een singleplayer die volgens de makers 35 tot 40 uur aan gameplay bevat. Ook zit er een online multiplayer in, waarbij je verschillende mini-games kunt doen met andere spelers. Ook kan je jouw eigen versie van Watch Dogs openen voor andere mensen. Als je dit doet, kunnen anderen jouw game hacken terwijl jij de singleplayer aan het spelen bent. Ze kunnen dan bruggen sluiten, lichten op rood zetten en nog veel meer.

Is Watch Dogs inderdaad de klapper van het jaar? Boris en Jelle hebben het antwoord voor je in deze Watch Dogs review!

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal
Uitgever: Ubisoft
Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One, Wii U, PlayStation 3 en Xbox 360

Watch Dogs Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch