Menu Premium
Loading...

Watch Dogs Preview

23/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De game waar iedereen het al sinds de aankondiging op de E3 van 2012 over heeft: Watch Dogs. Tijdens de aankondiging werd iedereen door de grafische pracht en praal steil achterovergeslagen. Naast grafisch spektakel heeft de game natuurlijk nog wel wat meer te bieden. Kijk je net als Jelle en Dennis ook al enige tijd uit naar deze veelbelovende titel? Check dan de Watch Dogs preview.

Inmiddels is er ook meer bekend over het verhaal. Je verplaatst je in de huid van Aiden Pearce. We kennen hem ondertussen allemaal als de man met de lange wapperende, flapper jas uit de verschillende trailers die de revue hebben gepasseerd. Aiden Pearce is een mysterieuze superhacker woonachtig in een Chicago van de toekomst. In heel Chicago is inmiddels technologie aanwezig, iedereen heeft een smartphone en in de stad zijn bijna overal wifi-hotspots. De overheid is in controle van alle technologie in de stad door middel van één digitaal systeem. Je voelt hem al aankomen: als je toegang hebt tot dit systeem, dan heb je in feite controle over de stad. En dit is precies wat onze hoofdpersoon Pearce heeft. Dit heeft als gevolg dat hij een groot arsenaal aan vette acties kan uitvoeren. Zo is het voor hem een kleine moeite om camera’s te hacken, bankrekeningen leeg te roven en gesprekken af te luisteren.

Watch Dogs wordt een open wereld game, maar ontwikkelaar Ubisoft Montreal heeft al laten weten dat de game een leidende verhaallijn kent. De speler wordt wel overladen met keuzes. Zo zijn er altijd verschillende manieren om een missie tot een goed of slecht einde te brengen. Zo kan je als speler een geweer jatten van de vijand en er op los knallen, maar je kunt er ook voor kiezen om de vijand te verslaan door middel van het hacken van wifi-hotspots, een verkeerslicht of ander elektronisch apparaat. Chicago is overladen met technologie, maar zodra je verder buiten het centrum van Chicago komt en in de sloppenwijken belandt, zal je merken dat de technologie ook afneemt en moet je het hebben van andere skills. Wil je alles weten wat er te weten valt over Watch Dogs? Kijk dan de Watch Dogs preview.

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal
Uitgever: Ubisoft
Platform: PC, PlayStation 4 , Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en Nintendo Wii U.

Watch Dogs Preview

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch