Menu Premium
Loading...

Watch Dogs: Legion Review – Kopen, budgetbak of slopen?

29/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Resistance is standing up against the government! De mannen zijn Watch Dogs: Legion ingedoken om vanuit de donkerste hoekjes in Londen de overheid te hacken en te vechten voor hun vrijheid. Maar heeft Ubisoft Londen op een toffe manier neergezet in het spel? En heeft de studio achter Watchdogs daadwerkelijk nieuwe innovatieve manieren gevonden om de omgeving te hacken en deze volledig onder controle te krijgen? Check het hier in deze Watch Dogs: Legion Review.

“Dit is de vetste stad die ze tot nu toe hebben gemaakt!”

Waar de vorige games zich afspeelden in Chicago en San Francisco, daar heeft Ubisoft dit jaar gekozen voor Londen. San Francisco had natuurlijk heel veel kleur en zon, maar in Londen regent het vooral en is het vaak wat grijzer en donkerder. Dit komt natuurlijk heel goed uit als je in een hackers collectief zoals Dedsec zit en juist die duisternis kunt gebruiken om al hackende jouw doel te volbrengen. Maar waar Dedsec zich voordoet als een collectief wat een beetje fungeert als Anonymous, vechtend voor hun vrijheid en de onderdrukking van de overheid daar is er deze keer ook een ander hackers collectief actief. En zij zetten hun skills voor terrorisme in. Ten nadele van de Dedsec. Iets waar je al vroeg in de game achter gaat komen.

Heeft het rekruteren van elke AI een meerwaarde?

De titel van de game zegt het al, Legion. Je kunt in deze game je eigen legioen opbouwen. Elke AI in de game valt te rekruteren. Dit heeft zo zijn voor- en nadelen. Ga jij ervoor om een heel vet legioen te rekruteren met alleen maar vette skills of kies je voor de schijtlolligheid met een legioen van dorks en granny’s? Het kan namelijk allemaal, maar voelen beide opties tof aan? Om achter alle ins en outs van Watch Dogs: Legion te komen kun je het beste deze Review checken!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch