Menu Premium
Loading...

Watch Dogs Legion Gamescom 2019 Preview: resistance in Londen

29/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Watch Dogs! Daan en Jelle zijn als geen ander enthousiast na het zien van de E3-trailer. Watch Dogs Legion was natuurlijk ook aanwezig op de Gamescom. Ondanks dat ze een stuk gemist hebben (zij moeten ook hun slaap pakken), hebben ze wel weer wat extra informatie verkregen die ze met je kunnen delen. Kijken dus!

Strijden in Londen

Naar Engeland dus! In de vorige twee Watch Dogs-games was je met de persoon die jij bestuurde actief in Amerika. Dit keer gaat de game dus de zee over. Londen is natuurlijk al vaker gebruikt in bepaalde games (bijvoorbeeld Assassin Creed) en de stad (vooral zijn historie) zijn daar natuurlijk ook heel geschikt voor. De combinatie van Londen en de hedendaagse (en toekomstige) technologie lijkt heel geschikt te zijn voor een nieuwe Watch Dogs-game.

Meerdere Watch Dogs

Dat lijkt de grootste nieuwe feature te zijn. We hebben er al aardig wat van langs zien komen en het wordt door Ubisoft ook groots gebracht. Het breekt natuurlijk ook met de stijl van de vorige Watch Dogs-game, waarin je maar met één persoon kon spelen. In de trailers en gameplay beelden die we tot nu toe hebben gezien wordt wel duidelijk dat het mogelijk is om mensen te rekruteren. En het zijn niet een bepaald aantal mensen. Iedereen die je in de game ziet rondlopen is een mogelijk nieuwe Watch Dog. Natuurlijk met ieder zijn eigen kwaliteiten, maar ook valkuilen. Dit lijkt te zorgen voor een interessant rekruteringsproces waarin je een team kan bouwen met verschillende kwaliteiten voor verschillende kwaliteiten. Het is iets wat we nog nooit eerder in een game hebben gezien, wat het meteen gewaagd maakt. Geen MPC’s, maar PC’s dus in Watch Dogs Legion.

Denk jij dat het rekruteringselement in Watch Dogs goed gaat uitpakken? Heb jij deze game op je verlanglijstje staan of ga je de game (of de serie in zijn algemeen) links laten liggen? Deel je ideeën, meningen, opmerkingen en vragen in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch