Menu Premium
Loading...

Wordt Watch Dogs dé game van 2014?

04/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De planning was dat we op dit moment al vele uren in Watch Dogs zouden hebben gestoken. Helaas is dat niet het geval, maar dit hoeft natuurlijk niet altijd slecht te zijn voor een game. Skate en Jelle gaan dan ook op dit moment nog even kijken of Watch Dogs nog steeds zo veelbelovend is. De vraag blijft echter: “Wordt Watch Dogs dé game van 2014?”

In Watch Dogs speel je Aiden Pearce, een hacker die door middel van zijn smartphone alle apparaten, die zijn aangesloten op het netwerk van ctOS, kan manipuleren. Hierdoor kun je stoplichten op groen zetten wanneer jij dat wil, of je kunt door deze skills geld lenen van mensen. Uiteraard hoef je dit niet terug te geven, aangezien je dit natuurlijk ongezien doet. Welk verhaal er precies achter Aiden Pearce schuilt, is op dit moment nog een groot mysterie. We weten in ieder geval dat het zich afspeelt in Chicago.

De originele release van Watch Dogs was bijna gelijk gepland met de release van de Xbox One en PlayStation 4. Dit is duidelijk niet gelukt. De reden van het uitstel blijft giswerk, net zoals het hoofdverhaal van de game. Jelle en Skate zijn natuurlijk niet te beroerd om met de nodige theorieën hierover te komen. Ben jij benieuwd naar deze theorieën en of ze nog steeds in deze game geloven? Wordt Watch Dogs dé game van 2014 volgens Skate en Jelle? Heeft het de potentie? Kom er zelf achter in dit item!

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal
Uitgever: Ubisoft
Platform: PC, Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Wii U.

Wordt Watch Dogs dé game van 2014?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch