Menu Premium
Loading...

Watch Dogs Bad Blood DLC Review

02/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris en Jelle reviewen de nieuwe DLC van Watch Dogs, genaamd Bad Blood. Het verhaal in deze nieuwe DLC draait om T-Bone Grady, de excentrieke hacker en kameraad van hoofdpersoon Aiden Pearce in Watch Dogs. T-Bone moet de keuze maken om te vluchten voor Blume of om er tegen te vechten om een oude vriend te redden.

Blume is de organisatie achter het besturingssysteem ctOS dat Chicago beheerst. Met deze nieuwe uitbreiding krijg je de beschikking over tien nieuwe missies, een online co-op mode, nieuwe locaties en nieuwe wapens. Ook zit er nu een radiografisch bestuurbare auto in de game, waarmee je op een sneaky manier objecten kunt hacken en tegenstanders uit kunt schakelen, en zijn er camera’s met wapens (echt waar!). Waar Aiden Pearce in Watch Dogs een vrij serieuze guy was, moet T-Bone voor wat meer humor zorgen in de Bad Blood DLC. Is Ubisoft erin geslaagd om een goed vervolg te geven aan het verhaal?

Watch Dogs Bad Blood DLC is sinds 30 september beschikbaar voor de PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360. Wat Boris en Jelle ervan vinden, kun je nu zien in deze review!

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal
Uitgever: Ubisoft
Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One, Wii U, PlayStation 3 en Xbox 360

Watch Dogs Bad Blood DLC Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch