Menu Premium
Loading...

Wat zijn volgens ons de beste games op Xbox GamePass (part 2)

02/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als er één klein voordeel is aan het gedwongen binnen zitten, dan is het wel dat we meer tijd hebben om te gamen. En dat is te merken ook, want de spellen vliegen over de, vooral digitale, toonbank. Maar, er is natuurlijk één klein probleem. En dat is de hoeveel geld die je hebt. Ooit is de bodem in zicht. En als je tijdens een lockdown, die nu al bijna zes weken duurt, om de paar dagen een nieuw spel van zestig euro moet aanschaffen, dan loopt dat behoorlijk in de papieren. Daarom zijn streaming services als Xbox GamePass en PlayStation Now zo handig. Voor een behapbaar bedrag kun je honderden games spelen.

Het aanbod op Xbox GamePass is groot

Logisch dan ook dat steeds meer gamers een abonnement op een van deze services nemen. Vervolgens is het in het aanbod duiken en de parels er uit vissen. En dat is best een klus. Xbox Game Pass bezit momenteel meer dan 250 speelbare games. En daar zitten prachtige titels tussen, maar ook spellen die je nog niet aan je grootste vijand zou willen geven. Omdat we bij Gamekings allemaal groot fan zijn van Xbox Game Pass (je krijgt nergens beter ‘bang for buck’), leek het ons een leuk idee om een aantal presentatoren te vragen wat hun favoriete games zijn op deze service. Oftewel, wat is ieders top 3 favo games op Xbox Game Pass.

Jelle, Boris, Koos en Emiel stellen hun persoonlijke top 3 samen

In de eerste aflevering hebben Daan, Skate en JJ hij top 3’s en tips ingeleverd. Nu is het aan Jelle, Boris, Koos en Emiel. Wat zijn hun drie favoriete games? En wat zijn hun tips? Want die geven ze ook nog. Games die de top 3 niet hebben gehaald, maar de moeite van het vermelden wel meer dan waard waren. Eind deze week komt ook nog PlayStation Now aan de beurt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch