Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Welke games van 2023 halen ook echt releasedatum? [Fruitblik 2023]

19/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aan het eind van de Fruitblik-weken trappen we er gewoon nog een vooruitblik item uit. Ter lering ende vermaak. JJ is er in geslaagd om het vooruitkijken te koppelen aan zijn traditionele werkstukje. Want welke grote games staan er allemaal op de releaselijst van 2023. Games waarvan de publisher zegt dat ze daadwerkelijk dit jaar in de winkels komen te liggen. Sommige games hebben al een echt release datum gekregen, van sommigen is alleen gesteld dat ze in het jaar 2023 uitkomen. Maar is dat ook zo? JJ heeft alle grote titels waarvan een release in 2023 aangekondigd is, op een rijtje gezet. Vervolgens is hij met zijn onderbuik en hersenpan gaan kijken of de belofte van de publisher in kwestie dit jaar ook daadwerkelijk waar gemaakt gaat worden. Oftewel, welke games komen zeker uit in 2023 en welke gaan, helaas, te maken hebben met het gevreesde uitstel-virus? De antwoord op deze graag zie en hoor je in dit item over de grote releases van 2023.

Halen Starfield, Diablo 4, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom hun release datum?

Jullie hebben het de afgelopen dagen vast kunnen stellen. We zijn best enthousiast over het aanbod aan spellen in 2023. Anders dan in 2022 lijkt het erop dat veel grote games hun release gaan halen. Games als Starfield, Diablo 4 uur en The Legend of Zelda: Tears or a Kingdom hebben daadwerkelijk een release datum gekregen of een zogenaamde release window. Maar als iets ons 2022 heeft geleerd, dan is het dat release data en release windows feitelijk bijna niks meer waard zijn. In 2022 hebben we ontzettend veel games uitgesteld zien worden. Hoe gaat het zijn in 2023? JJ onderzocht het.

De lijst aan potentieel fijne games is groot in 2023

In dit item worden een flink aantal grote titels besproken. We bekeken daarbij ook of ze daadwerkelijk de beloofde release datum gaan halen. Maar of dat nu wel of niet het geval gaat zijn, duidelijk is aan het eind van deze video dat er echt heel veel fijne games op het punt staan om uit te komen. En dat is alvast een mooi vooruitzicht voor de komende tijd.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch