Menu Premium
Loading...

Wat zijn de beste Black Friday game deals van 2019?

28/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is bijna Black Friday. Morgen, 29 november 2019, is het officieel zover, maar al ver daarvoor komen allerlei bedrijven met acties. Tot tevredenheid van de menigte. Boris, JJ en Skate gaan eens langs de grote winkels en kijken wat de meest interessante game-gerelateerde Black Friday-aanbiedingen zijn die je niet mag missen.

Waar komt Black Friday vandaan?

Skate en Boris hebben zo hun eigen bronnen en leggen het op hun eigen manier uit. Wat wel zeker is, is dat het een van de velen dingen is die uit Amerika is overgewaaid en ook Europa nu heeft veroverd. In dit item komen niet alleen deals uit Amerika, maar ook deals in Nederland en andere landen aan bod. De historie vertelt ons verschillende dingen. Het heeft in ieder geval te maken met Thanksgiving, wat een dag voor Black Friday plaatsvindt. Vroeger werd het nog geen Black Friday genoemd, maar het wordt geassocieerd met een gebeurtenis op 24 september 1869, dankzij Jay Gould en James Flank: ” They created a boom-and-bust in gold prices. A stock market crash followed as prices fell 20%. The disruption in gold prices sent commodity prices plummeting 50%. Corruption in Tammany Hall allowed Gould and Fisk to escape without punishment”.

Optochten tijdens Thanksgiving deels ook oorzaak

Want dankzij die optochten kwamen er veel mensen kijken en besloten deze mensen ook te winkelen terwijl ze naar de optochten gingen. Op een gegeven moment begonnen mensen de dag na Thanksgiving ‘ziek’ te worden zodat ze een vierdaags weekend konden nemen. Zo konden ze, naast dat ze vrij zijn, ook vooraan staan tijdens het winkelen. Maar sinds 1966 begon de dag na Thanksgiving pas Black Friday genoemd te worden, ook al was het toen zeker nog geen algemene naam voor deze dag. Maar feit is dus dat deze dag al zo oud is als de weg van Keulen. Bijna dan.

Maar goed, genoeg historisch gelul. Jij bent natuurlijk geïnteresseerd in de beste Black Friday deals rondom games, consoles en de combinaties die zoals altijd gemaakt worden. Daarvoor is dit item. JJ, Boris en Skate brengen je up to speed met de beste deals van 2019.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch