Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Wat was de beste Gamekings leader & tune van de afgelopen 20 jaar?

01/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is nog steeds een drukke week dankzij onze 20th year anniversary content. En dat is nog niet voorbij. Vandaag hebben we opnieuw een feestelijk item voor je klaar gezet. Er zijn in de 18 seizoenen van Gamekings de nodige leaders en intro’s geweest voor de TV-afleveringen. Bepaalde tunes zijn er voor altijd ingebrand. In ieder geval bij ons. Maar we zijn er geheid ook een paar vergeten. En wat was de nu beste leader/tune ooit? Welke is ons het meeste bijgebleven? Daar gaan onze Skate, Jelle en natuurlijk JJ het over hebben. Ook vertellen ze je het verhaal achter achter elke leader en tune en wie hem gemaakt heeft.

Wat maakt een tune tot een echte klassieker

Wat maakt een tune nu echt tot een klassieker? Wie heeft hem gemaakt en bij welk seizoen hoorde dat? Welk verhaal zat er achter? En waarom kozen we voor dat type muziek? Verder gaan we ook kijken naar welke leader het meest bruut was. Wat maakte dat een leader goed is? Zijnn er bepaalde uitgangspunten waar je mee te maken hebt? Zien we het niveau omhoog gaan bij de opeenvolgende seizoenen? Of bleef het meer van hetzelfde. Natuurlijk hebben we allemaal een favoriet en vinden we allemaal wat anders. Wie gaat dus wat het mooist vinden en waarom?

Waren in de beste afleveringen ook de beste tunes

Verder zijn we ook erg benieuwd naar de grafische kanten van een leader. Welke intro was echt wreed als het gaat om de grafische stijl? En waarom is er voor die stijl gekozen? Klopte de leader ook echt met de tune? We hebben alle leaders en tunes voor je opgesnord. Dus nostalgisch wordt het geheid. Met gevaar dat de tune niet meer uit je hoofd gaat. Veel plezier met het item: Wat was de beste GK leader/tune ooit?

Welk tune en leader vond jij het meest vet? Laat het weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch