Menu Premium
Loading...

Wat waren de beste Indie games op de E3 van 2019?

19/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 viel volgens veel mensen nogal tegen. Gelukkig hebben de Indie games wel gewoon lekker geknald. Emiel en Skate zitten voor je klaar met een heuse top 10 en een paar honorable mentions. Benieuwd welke games ze vet vonden? Kijk dan dit item.

Een nieuwe Takeshi’s Castle Battle

Zo zit er een game tussen die opvallend veel lijkt op Takeshi’s Castle, zijn de mannen hier enthousiast over? Je ziet het in deze video. Of is het toch eerder een battle royale versie van Mario Party? Het belooft in ieder geval behoorlijk grote chaos te worden.

Worden Indies steeds groter?

Indies krijgen steeds vaker een plekje op de persconferenties van grote partijen, is dat een goed iets volgens de mannen? De Indies lijken steeds groter te worden, maar zijn het dan nog wel Indies? In deze top 10 zitten behoorlijk wat spellen die best indrukwekkend zijn. Er zit ook een game bij die door slechts 1 persoon gemaakt is, dat is helemaal knap! Wat maakt een Indie titel voor jou nou echt een Indie titel? Laat het weten in de comments en discussieer lekker met ons mee.

Is Ori nu wel of niet de beste Indie van de E3?

Is Ori de beste Indie game van de E3? Of is het eigenlijk helemaal geen Indie game? Skate en Emiel hebben hier wel wat over te zeggen en branden los over wat ze van de game vinden en waar ze op hopen. Kan Ori eigenlijk nog wel beter worden dan het eerste deel?

Heb je nou nog brandende vragen? Stel ze dan in de comments hieronder, je kunt daar natuurlijk ook je mening kwijt over alle Indie titels, zoals Ori of een Battle Royale Mario Party. We hopen dat jullie hebben genoten van onze E3 coverage, al komt er misschien nog wel een item zo na de E3, want wat sijpelt het nog lekker nieuws.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch