Menu Premium
Loading...

Wat verwachten we van Netflix’ The Witcher serie?

22/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als er een game is die mogelijk heel erg hoog op alle top 10 lijstjes gaat komen dan is dat wel The Witcher 3: Wild Hunt. The Witcher is geliefd bij veel Gamekings en dat is niet gek. Het is een geweldige RPG met een mooie fantasievolle wereld met geweldige personage’s. Nu is de beurt aan Netflix om de magie van The Witcher in een serie te laten zien. Kan Netflix ons omver blazen met een geweldige serie over The Witcher?

Gebaseerd op The Witcher boeken, niet de games

De serie is gebaseerd op de boeken en dus niet op de games. Dit zorgt ervoor dat de trailer bepaalde personage’s laat zien die er best wat anders uit zien. Yennefer, Ciri, Geralt en Triss komen allemaal voorbij in deze trailer. Wat vinden Jelle en JJ van de trailer? Ze bespreken het uitgebreid in deze video! Klik snel de video aan om erachter te komen, klikkerdeklik!

Hebben wij een beetje vertrouwen in The Witcher?

Er waren veel sceptische geluiden van te voren nadat Henry Cavill voor het eerst met een grijze pruik verscheen die er niet echt goed uit zag en ook de balzak achtige armor van bepaalde soldaten vielen niet goed in de smaak. Deze nieuwe trailer wekt echter een hoop meer positieve reacties op, denken Jelle en JJ er ook zo over? We zijn verder vooral erg benieuwd naar het verhaal en wat Netflix gaat doen ten met de monsters en alle kleurrijke personage’s. De wereld ziet er nog best grijzig uit en we missen nog wel een beetje de kleuren van de game. Hoe denk jij er eigenlijk over? Hoe vindt je de wereld eruit zien? En heb jij zin in deze nieuwe serie? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook gelijk al je brandende vragen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch