Menu Premium
Loading...

Wat kost het als we met Gamekings een stand op E3 nemen?

11/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je dit item vandaag kijkt, weet je welke dag het is. De E3 2021 is officieel van start gegaan en wij zijn bij je tot het bittere einde. We gaan je van content voorzien, zoals alleen wij dat doen. Met analyses, talkshows en journaals van begin tot eind. Wij vinden de E3 uiteraard fantastisch, maar als we eerlijk zijn is het altijd wel een dure bedoeling. De vlucht is duur, het hotel is duur en de beurs zelf is duur. Hierom is de E3 voor steeds meer partijen minder interessant geworden. Hoog tijd voor JJ om eens de balans op te maken qua kosten. Want hoe duur is het voor Gamekings (mochten we dit willen) om zelf een E3 2022 stand te nemen?

Spoiler alert: een E3 2021 stand is heel duur

Tja, we trappen deze open deur gelijk maar in. Het is best duur om je eigen stand op de E3 te fixen en te onderhouden. Vandaar dat je hier ook vaak vooral de grote publishers en developers ziet. De EA’s, Ubisofts, Activision’s en CD Projekt RED’s van deze wereld dus. En zelfs voor hen wordt het te prijzig. En ze krijgen er te weinig voor terug. Maar JJ is JJ niet als hij dit verhaal niet helemaal wil uitpluizen. Want wat is duur en wat kost wat. Dus, ben jij benieuwd hoe duur het voor jou is om ook zo’n stand op ’s werelds grootste gaming beurs te onderhouden? JJ gaat het letterlijk voor je betekenen.

De toekomst van de E3

Je kunt je natuurlijk afvragen: als het de afgelopen jaren al zo duur was om naar de E3 te gaan (en het voorlopig niet minder duur gaat worden); wat is dan de toekomst van deze beurs? En eerlijk gezegd is het antwoord niet al te eenvoudig. Ja, je kunt natuurlijk zeggen: doe meer dingen online. Maar als dit structureel gaat gebeuren kan de gehele E3 vanzelf wel opdoeken. Geld verdienen ze in de hallen van het Convention Center. Dus wie weet, als het bedrag nu schappelijk is, wie weet dat Gamekings de E3 volgend jaar kan helpen met de afname van een stand.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch