Menu Premium
Loading...

Wat is het ideale team in FUT/myClub

14/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

FIFA 17 en PES 2017 zijn beiden een groot succes, niet in de laatste plaats door modes FUT en myClub. Kaartjes verzamelen is de shit blijkbaar, ook als je ouder dan elf bent. Logisch dat we JJ en Karim de opdracht hebben gegeven om twee super teams samen te stellen: één bestaande uit Nederlandse spelers en één uit de beste spelers van de wereld. Het koste flink wat tijd en enige ruzies, maar dan heb je ook wat, namelijk het antwoord op de vraag: wat is het ideale team in FUT/myClub?

Je weet hoe dat gaat met voetbal, iedereen weet het beter. Zo ook JJ en Karim. Liever hadden ze beiden een eigen item gehad, maar zo zit de wereld niet elkaar. En dus moesten mister ‘alle ballen op Ronaldo’ en meneer ‘Afro Warriors’ met elkaar in clinch, om twee onverslaanbare top-teams samen te stellen. Wat je te zien krijgt is de enigszins gecensureerde versie, want om nu een half uur te luisteren naar discussies, of Neymar of Ronaldo beter is en of je blessure gevoelige Robben wel moet opstellen, daar zit niemand op te wachten.

We dachten dat het niet zou lukken, maar na twee uur lullen (rustig maar, we hebben het naar 25 minuten terug geknipt) waren ze er uit. Twee teams die, mits je ze bij elkaar weet te verzamelen en je de skills bezit, je onverslaanbaar maken in FUT/myClub. Ben je het eens met de heren of kunnen ze beter gaan korfballen? Drop het in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch