Menu Premium
Loading...

Nabeschouwing Nintendo Direct: Alle hoogte- en dieptepunten op een rij

18/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vannacht was het een mooi moment voor de gaming community, en vooral voor de fanatieke Nintendo community. Ze kregen van Nintendo eindelijk weer een echte lange Nintendo Direct voor de kiezen. De verwachtingen gingen vooraf alle kanten op. Zouden we beelden te zien krijgen van een nieuwe Metroid game? Zouden de geruchten over een Star Wars game voor de Switch waar zijn? En zou Nintendo, zoals zij eigenlijk bijna altijd wel doen, een mooie verrassing aan het einde plaatsen? JJ en daan hebben beide de Direct bekeken en bespreken de 50-minuten durende presentatie in deze video. Hoe sterk vonden zij deze Nintendo Direct? Wist Nintendo te verrassen of was het vooral veel. Je komt er achter door op de play button te klikken.

Een grote aankondiging

Vooraf waren er veel mensen die hoopte op nieuwe details rondom Breath of the Wild 2 of Metroid. Maar dat bleek tevergeefs. Iets wat Nintendo vooraf min of meer al had aangegeven. Maar wat was dan de main-event? De grote verrassing? En viel die verrassing bij Daan en JJ én de community in de smaak? Ook dat leggen ze keurig uit in deze nabeschouwing van de Nintendo Direct.

De besproken trailers

Hoewel wij natuurlijk in gaan op een groot aantal aangekondigde games en de trailers ervan, snappen wij het natuurlijk volkomen als jullie zelf, in alle rust, een kijkje willen nemen naar de complete trailers. Geen zorgen, wij zullen jullie de YouTube searches besparen. We hebben alle daarom besproken trailers voor jullie keurig op een rijtje geplaatst. Welke van deze trailers vind jij dat er bovenuit stijgt?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch