Menu Premium
Loading...

Wat is de beste World of Warcraft expansion volgens Steven & Kevin

16/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Natuurlijk vragen wij ons allemaal af: wat is nou de beste World of Warcraft expansion? Deze vraag is natuurlijk erg subjectief. Iedereen is tijdens een andere expansion begonnen; waar de een toffe ervaringen heeft uit Wrath of The Lich King vindt de ander The Burning Crusade geweldig. Steven & Kevin gaan er samen voor zitten om hun favoriete expansion eruit te halen.

Wat maakt een goede expansion?

Zoals zojuist vermeld, is deze vraag ontzettend subjectief. Maar we kunnen wel zeggen dat als een expansion genoeg content van waarde heeft voor iedereen, we kunnen spreken over een redelijke of zelfs geweldige expansion. Warlords of Draenor zorgde er voor dat de meeste mensen stopten met World of Warcraft. Tijdens Warlords of Draenor was er een grote ‘pauze’ tussen oude content en nieuwe content. Blizzard had al gauw door dat dit niet werkte en heeft toen voor Legion redelijk veel content gemaakt, zelfs tegen het einde aan van Legion was er nog zat te doen.

Er moet er uiteindelijk één winnen

Steven en Kevin hebben natuurlijk allebei een voorkeur voor een expansion die zij het beste vinden. Voor Steven was dit The Burning Crusade en voor Kevin was dit Wrath of The Lich King. Ze hebben er tijdens deze hevige discussie uiteindelijk wel eentje naar boven kunnen halen waar ze het globaal over eens zijn. Dus wil jij weten wat Steven en Kevin vonden van alle expansions, ga dan er maar weer lekker voor zitten tijdens deze Warcraft thema week. Heb jij zelf nou ook een lijstje met slechtste tot beste expansion, laat het weten in de reacties!

Deze week staat in het teken van World of Warcraft. De nieuwste expansion Battle for Azeroth kwam uit op 14 augustus. Daarom zal er elke dag een item over World of Warcraft online komen, met aankomende vrijdag de in-depth review van Battle for Azeroth.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch