Menu Premium
Loading...

Wat is de beste From Software Soulsborne game?

29/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week is Sekiro: Shadows Die Twice uitgekomen. De laatste game in de reeks Soulsborne games die From Software heeft uitgebracht. Een release zoals deze geeft ons velen uurtjes plezier. Tegelijkertijd kijken we ook terug naar de voorgaande delen om het nieuwe met het oude te vergelijken. Skate en Steven gaan Demon’s soul, alle Dark Souls en Bloodborne door en rangschikken ze allemaal. Start de video en en krijg antwoord op de vraag: wat is de beste From Software Soulsborne game?

From Software is hier geliefd

Skate en Steven weten één ding zeker: zij houden van de games van From Software. De Soulsborne games hebben een groot plek in hun harten. Skate was er al sinds Demon’s Souls erbij. Iedereen verklaarde hem voor gek toen hij zei dat mensen de game moesten proberen. Nu blijkt hij toch een profeet te zijn, want het spel heeft zowaar een nieuw genre opgericht. Soulsborne is een begrip en dat komt vooral na het grote succes van Dark Souls. Steven joinde de From Software cult na dat spel, maar heeft sindsdien alles verslonden van Dark Souls en Bloodborne.

Een grotere uitdaging dan Dark Souls

Nu moeten Steven en Skate de grootste uitdaging aangaan van het ranken van de games. Sekiro heeft zijn beentjes pas net gestrekt, dus die laten ze erbuiten. Ze zijn het niet zozeer met elkaar eens, maar er zijn duidelijke redenen waarom juist dat ene spel onderaan de lijst staat. Laat vooral duidelijk wezen dat elke game het waard is om te spelen, maar nu moeten ze keuzes maken. Pistool tegen het hoofd en kiezen gaan ze. De beste game vinden zij allebei makkelijk, maar zelfs dan is er voor elke game iets te zeggen. Hoewel ze erg op elkaar lijken, hebben ze allemaal toch hun eigen aspecten wat ze uniek en goed maken.

Ben je het eens met de lijsten of weet jij het beter? laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch