Menu Premium
Loading...

Wat gaan we tijdens de Premium Zomerweken doen

29/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hoort het ruisen van de zee en voelt de zonnestralen branden op je bleke gamer huidje. Tropical Juan Jose zit voor je klaar op het strand, en hij gaat je vertellen wat er deze zomer allemaal te zien en te horen is op Gamekings.tv voor onze Premium bazen.

Zon, zee en zand in je snee

Terwijl de meeuwen overvliegen legt JJ uit dat de nieuwe content zee, zand en zonnebrand proof is en je dus gewoon heerlijk de hele zomer kan genieten van nieuwe content. Of je dat nou lekker op het strand doet of aan het zwembad van je resort. Of natuurlijk gewoon zwetend op je zolderkamertje; het mag en kan allemaal. Één ding is zeker: dat je lekker zult gaan genieten als je Premium baas bent.

We gaan lekker lullen in dikke Premium items

Maar wat gaat die content dan zijn? We gaan net als vorig jaar weer een aantal zomer podcasts maken. Maar in een iets ander jasje. We gaan de podcasts een persoonlijke touch geven door een Gameking zelf een onderwerp te laten kiezen waar hij gepassioneerd over is. Net iets anders vinden jullie altijd leuk als we dat doen. Maar het gaat heel vet worden.

We trekken er een paar uit de oude doos

We gaan oude beelden uit de doos trekken. Want we hebben wat gekke dingen gedaan. Wij gaan ze voor je uitzoeken en de meeste hilarische en memorabele momenten weer met je delwn. Oude Gamekings komen langs met en zonder pruik. En ook de nodige toneelstukken zullen niet ontbreken.

Ben jij al psyched voor de Premium items?

Heb jij er ook al zin in? Wij in ieder geval wel! Vind je het nou helemaal niks of ben je wel enthousiast? Laat het ons weten in de comments. Alle toffe ideeën over wat jij wil zien deze zomer zijn welkom.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch