Menu Premium
Loading...

Wasteland 3 review – Kopen, budgetbak of slopen?

02/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De bevroren ‘wastelands’ van het Post-apocalyptische Colorado, dat klinkt als een grauwe Fallout achtige setting. Dan heb je ons meteen excited. De game in kwestie is Wasteland 3. Het spel werd in 2016 aangekondigd door inXile Entertainment. Een studio die inmiddels door Microsoft is aangekocht. Vier jaar later is de game eindelijk hier. Dat had in eerste instantie 28 augustus 2020 moeten zijn, maar vanwege de hedendaagse doom veroorzaker Covid werd die datum niet gehaald. Maar goed, alles opgelost en de game is inmiddels gereleased. De hoogste tijd dus om te kijken wat Daan & Koos van het spel vinden.

Wasteland 3 heeft hoog Fallout gehalte

Wasteland 3 gaat verder waar deel 2 is geëindigd. Wat natuurlijk niemand zal verrassen. Echter, dit keer hoef je de wastelands niet in je eentje over te steken. Je gaat aan de slag met een squad van zes teamleden. En dus voel je hem al aankomen. Spelers zullen straks echt moeten gaan samenwerken om enig succes te behalen. Hoe beviel het Koos & Daan in de bizar koude grauwe wastelands van Colorado? Hoe lastig vonden ze de game? Was alles duidelijk en zorgde de turnbased actie niet voor te veel vertraging. En hoe beleefden ze de setting? Gaf het ze inderdaad de Fallout vibe? De wereld zit immers vol met metalen platen, gasmaskers en andere vette wasteland shit.

Keuzes.. Keuzes.. Keuzes..

We weten dat er veel gamers zijn die hebben zitten te wachten op deze turn-based RPG game. De verwachtingen waren ook hoog. Gaat de game beter zijn dan de voorgaande delen? En met al die afslagen binnen de story, maken de verschillende keuzes die je maakt ook echt wat uit voor het spelverloop? Koos & Daan hebben een weekend lang met Wasteland 3 gespeeld en geven in deze review hun mening. Raden ze jou aan dit spel te kopen, pas later uit de budgetbak te vissen of gewoon met een flink klap dwars door het midden te slopen.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch