Menu Premium
Loading...

Was 2018 een beter gamejaar dan 2017?

13/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het hoort erbij. Als je aan eindejaarslijstjes doet en in meerdere items terugblikt op het afgelopen jaar, dan hoort daar ook de vraag der vragen bij: ‘Was 2018 een beter gamejaar dan 2017’. Skate, Koos en JJ hebben de releaselijsten van beide jaren voor hun neus geplaatst en schuiven aan de tafel aan om de discussie met elkaar aan te gaan. Ze geven natuurlijk allen hun eigen antwoord op deze vraag, maar wie weet valt er nog wat te beïnvloeden door je tafelgenoten te wijzen op bepaalde games en/of ontwikkelingen die zij misschien gemist hebben. Niks zo feilbaar als het geheugen.

Hoe zat het in 2018 met de lootboxes, servers en day one patches

Dit item is natuurlijk een heerlijke trip door memory lane. Want wat waren ook alweer de grote releases van 2017 en 2018, de verrassingen en de flops? Werd er een bepaald platform tekort gedaan en was er sprake van enige vernieuwing en vooruitgang in een jaar. Of was het meer van hetzelfde? Hoe zat het met de trends? Battle Royale, lootboxes, day one patches, slechte servers, etc. Al deze onderdelen nemen de drie mee in hun overwegingen die uiteindelijk moeten leiden tot hun keuze. En die keuze die zal op smaak bepaald worden. Want bij Gamekings geloven we niet in een objectieve benadering van games. 2017 of 2018 is voor een presentator een beter jaar omdat er voor hem meer games waren die hij tof vond om te spelen. Zo simpel is het.

Aan het eind van het item weet je de antwoorden van de drie heren. En dan is het aan jou om jouw mening te geven in de comments-sectie. Welk jaar was beter, 2018 of 2017? Beargumenteer je keuze en onthou dat jouw mening niet te mening van een ander hoeft te zijn en dat we meningen niet bij anderen doordrukken. Keep it respectful. Wel zo leuk.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch