Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Warme Babbels special over Total War: Rome Remastered

30/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week met een nieuwe Warme Babbels. En deze week staat een zeer speciale en erg warme trip down memory lane op het programma. Want de RTS legende Total War: Rome krijgt een heuse remaster. Hoog tijd dus voor de ekte fan Skate en JJ om eens het nader over de game te hebben. Want de remaster heeft inmiddels op 29 april het licht gezien. Gaat deze game alleen de nostalgie kietelen, of is het ook echt een waardige titel om nu opnieuw in te duiken? Skate vertelt het JJ in deze Warme Babbel vertellen ze je waarom.

De RTS hoogtijdagen

In 2004 zag de eerste versie van Total War: Rome het levenslicht. In de game ga je als generaal aan de slag om een leger Romeinen naar de overwinning te leiden. Tijdens de campaign kun je ervoor kiezen om jezelf achter drie families te scharen. Te weten de Julii, Brutii of Scipii. Het uiteindelijke doel van de game, is uiteraard om de grote Julius Caesar zelf te worden en Rome van jou te maken. Daarvoor zijn er echter wel wat sicke battles nodig, die ook in 2004 al de nodige tactiek met zich mee brachten. Sinds Skate de game in 2004 speelde, is hij maker Creative Assembly  blijven volgen. Het is voor hem een game uit zijn persoonlijke top 10 aller tijden. Maar waarom?

De Warme Total War: Rome Remastered Babbel

Een game uit 2004 remasteren voor de current gen is geen gemakkelijke klus. We zijn inmiddels met zijn allen natuurlijk best wel gewend geraakt aan een bepaalde grafische standaard. En hoe zeer je een game uit 2004 ook oprekt en uitvergroot, het blijft grafisch gezien een game uit 2004. Maar maakt dit de game dan minder goed? Voelde Skate de afgelopen week opnieuw de warmte opgloeien toen hij de remaster opstartte….

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch