Menu Premium
Loading...

Warme Babbels special over RTS legend Company of Heroes

27/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu het weer ook wat warmer begint te worden, is een Warme Babbel geheel op zijn plek. Hoeven we niks voor te verwarmen zeg maar. Deze week heeft Boris een oude bekende opgesnord om te fêteren tijdens deze editie van Warme Babbels. Boris kwam afgelopen week namelijk naar het bureau van JJ gelopen met de volgende tekst: ‘Ik moet het gewoon over Company of Heroes hebben. Speel dit weer volop.’ En dan is JJ de vervelendste niet en dus is dat moment nu aangebroken. Wat vindt Boris zo goed aan deze RTS legende?

Relic: een palmares waar je ‘u’ tegen mag zeggen

Het is niet mogelijk om het over Company of Heroes te hebben voordat we de naam van de ontwikkelaar hebben genoemd. We hebben het namelijk over niet zomaar een ontwikkelaar, maar over Relic Entertainment. Een bedrijf waar Boris een zeer hoge pet van op heeft. En hij draagt graag petten. Boris is zelden fan van een bedrijf, maar als het over Relic gaat, komt zijn adoratie naar boven drijven. Er is volgens hem namelijk geen enkel bedrijf op deze aardbol wat zoveel goede games op zijn palmares heeft staan als Relic. En als Boris dan één game mocht kiezen uit die fantastische line-up (denk aan Company of Heroes, Age of Empires, Warhammer en Homeworld) dan kiest hij bij deze Warme Babbels voor Company of Heroes 1. Dat een game uit 2001 anno 2021 nog steeds leuk is, gaat hij jou, samen met Jelle, in deze video eens goed duidelijk maken.

Warme Babbels: Company of Heroes anno 2021

Dat Boris echt een RTS liefhebber genoemd mag worden, is uiteraard geen geheim voor de trouwe kijker. En Jelle met zijn alles omvattende liefde voor alles wat tof is, kan hier ook over meepraten. Maar er zit uiteraard een tweede belangrijke oorzaak achter het feit dat Boris juist deze game wilde gebruiken voor Warme Babbels. En die reden zit zelfs zo diep dat toen Boris zijn eigen game PC had gebouwd, hij niets liever wilde dan Company of Heroes spelen. Denk je nu: dat is raar? En wil je nu wellicht meer weten over wat deze game nou zo goed maakte? Check dan snel de video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch