Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Warme babbels over liefde voor Call of Duty Vanguard & crossplay

25/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de Peepshow van afgelopen dinsdag is het tijd dat we even onze warme gevoelens gaan laten stromen. Want, jawel, die hebben we zeker. Daarom presenteren we vandaag een nieuwe editie van Warme Babbels. Als we een nieuwe game checken dan is er een klik of niet. Een multiplayer waar je heel erg goed in gaat, een setting die je erg bevalt, een verhaal wat je pakt of een type gameplay wat je aanstaat. En de afgelopen weken was die klik er af en toe. Koos en JJ vertellen aan Jelle wanneer dit het geval was en bij welke game (of tv-serie). Je ziet en hoort het allemaal in een nieuwe editie van Warme Babbels.

JJ gaat best hard op Call of Duty Vanguard

Als we aan het gamen zijn, zoeken we altijd iets wat ons aan de game vastbind. Een vette multiplayer die je goed ligt, een setting die elke echt digt of een type gameplay wat je aanstaat. De afgelopen tijd zijn er een hoop shooters uitgekomen. En JJ zoekt dan altijd zijn favoriete game eruit. Dat wordt dan de game die hij een jaar lang frequent gaat spelen. En ondanks de hype rond Battlefield 2042 en Halo Infinite kwam hij bij Call of Duty Vanguard uit. Ondanks het feit dat de game niet echt positief werd ontvangen. En JJ is het daar niet mee eens. En dat wil hij in warme taal uitleggen.

Heerlijk racen in Forza Horizon 5

Koos is ook blij. Vooral met crossplay. In bijvoorbeeld  Halo Infinite en Forza Horizon 5. Want hoe heerlijk is het nu om gewoon lekker te gaan racen of te knallen tegen je maten die een PC hebben. Een jaar terug was crossplay nog een vreemde eend in de bijt. Sony zag er zelf niks in. En kijk nu. Steeds meer games hebben het aan boord. En volgens Koos is het een enorme verrijking. En dit zijn maar een paar van de warme gevoelens die Koos en JJ met Jelle en jullie willen delen. Je ziet en hoort ze allemaal in een nieuwe editie van Warme Babbels.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch