Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Warme Babbels over Elden Ring, Twitch & League of Legends

12/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is 2022 en we zijn het jaar rustig begonnen. Met een reden. Want na deze maand komt er een legendarische periode met tal van nieuwe games aan. Zoals Elden Ring, Horizon Forbidden West en nog veel meer titels. Dat roept bij ons nu al allemaal warme gevoelens op. Daarom leek het ons de hoogste tijd om het te gaan hebben over al die warme gevoelens voor games en aanverwante nerd culture. Dus staat er een nieuwe editie van Warme Babbels voor je klaars. En vandaag hebben we niet zomaar een drietal achter de desk zitten. Want onze nieuwe Gameking Shanna zit er samen met Skate en Jelle. En ze gaan het gezellig hebben over onder andere Twitch, League of Legends, een speciale board game en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in deze editie van Warme Babbels op deze koude ochtend.

Skate heeft teveel zin in februari met games zoals Elden Ring en Sifu

Nu de februari bijna komt, is het voor iedereen afwachten wie door JJ bij een bepaalde games wordt gezet als reviewer. En Skate wil het liefst bij zo’n beetje elke game ingedeeld worden. En dat heeft hij zelden in Warme Babbels legt hij uit waarom. Ook praat hij over de dikke Collectors Edition van Elden Ring die hij op laatste moment toch wist te bemachtigen. Heeft Shanna ook dergelijke tintelende gevoelens bij februari? Of zit zij de toch meer te smachten naar de wat kleinere games? Ze is ook gek van boardgames. En dan met name van The Binding of Isaac.

Warme Babbels over League of Legends

En er zijn meer warme gevoelens bij de drie. Bijvoorbeeld over League of Legends. Want zoals jullie misschien weten houdt onze Shanna erg van deze game. Dankzij League of Legends is ze zelfs het media wereldje in gerold. En dus zit ze er opnieuw vol in. Dit en nog veel meer zie en hoor je allemaal in deze editie van Warme Babbels.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch