Menu Premium
Loading...

WarioWare Gold Review: “Microgame mayhem van het hoogste niveau”

07/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat is er nou beter dan lekker op je dinsdagmiddag in de vakantie een gloednieuwe review te bekijken van WarioWare Gold? En we hoeven je zeker niet te vertellen wie onze grootste Nintendo fan is op de redactie. Kevin is even lekker aan de slag gegaan met deze Nintendo 3DS versie. Het is dus tijd om even de domste en grappigste minigames op je beeldscherm te gooien. Wil je nou ook graag weten wat voor gekke shit je allemaal kunt doen in deze game? Kijk dan lekker naar WarioWare Gold review met Kevin op de Nintendo 3DS!

Niet minigames maar microgames!

We kennen allemaal het spel Mario party van Nintendo wel. Dit is ongeveer bijna hetzelfde, alleen net een tikkie anders. Tijdens de game volg je de storyline van Wario, die een game competitie opstart om lekker wat geld te verdienen. In de game krijg je te maken met verschillende korte minigames. En met kort, bedoelen we letterlijk maar 5-10 seconde durende ‘microgames’. Zo moet je ineens de haren uit iemand z’n neus trekken of iemand kietelen onder z’n oksels door middel van de stylus van de DS. Met een keuze uit meer dan 300 verschillende microgames kan dit toch wel erg tijdverdrijvend zijn.

Dus daar komt de naam WarioWare Gold vandaan?

Er zit wel een flink prijskaartje aan deze game. De game is beschikbaar in de winkel vanaf 40 euro. Ben je nou altijd een echte fan geweest van de WarioWare serie, of hou je echt heel erg van de playstyle van deze game, dan is dit wellicht de ideale game voor onderweg. Binnen een paar minuten kun je alweer flink wat microgames hebben gespeeld. Kevin gaat nog zeker even door met WarioWare deze zomer. Vind jij het waard om dit ervoor te betalen? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch