Menu Premium
Loading...

Warhammer: Chaosbane Review – Kopen, budgetbak of slopen?

23/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd, de hoogste tijd voor Warhammer: Chaosbane! Nu de drukte van de E3 erop zit kunnen we eindelijk weer aan de slag met games,games en nog eens games. Moet je Warhammer: Chaosbane nou kopen of niet?

Een Diablo cloon!? Het voelt Warhammer aan!

Lijkt deze game niet gewoon enorm veel op Diablo maar dan in een Warhammer jasje? Skate en JJ gaan het je vertellen in deze review, zit je er klaar voor!? Er zijn veel combat combinaties vrij te spelen en dat is best tof! Het grafische stijltje vond JJ best aantrekkelijk, het zag er heerlijk uit en de omgevingen zijn precies wat je ervan verwacht. Er zit een tactisch elementje in de game aan de rode orbs, maar dat gaat JJ je helemaal uitleggen. Goed nadenken moet je! Skate vind de game lekker Warhammer aanvoelen, en dat doet ons toch goed om te horen. Jou ook? Of ben je geen Warhammer fan?

Skate en JJ hebben met dwergen gespeeld

Je kent Warhammer natuurlijk van de figurines, de kleine poppetjes! Je kent ze ook van de RTS games maar er is natuurlijk ook Warhammer Vermintide en daarnaast nog wel wat meer! Vinden Skate en JJ dit meer dan een simpele hack en slasher? Je kunt kiezen uit een soldaat, een dwerg, een elf en een mage. JJ was een soldaat en Skate heeft met een dwerg gespeeld. Het is redelijk recht toe recht aan Diablo achtige actie en je loopt door vier chapters heen en daar moet je steeds eindbazen verslaan. En er zijn heel erg veel vijanden te verslaan.

Moet je deze game nou kopen, uit de budgetbak vissen of toch helemaal kapot slopen? JJ en Skate vertellen het je. Ga jij de game spelen? Of toch niet? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook je vragen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch