Menu Premium
Loading...

Warhammer Chaosbane Preview: “Diablo met een Warhammer sausje”

10/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op deze aardbodem zijn van sommige dingen veel te vinden: water, modder en Warhammer games. Voor elke woensdag in de maand is er ook wel een release van een oorlogshamer spel en die moeten we natuurlijk bespreken. JJ en Skate zijn geen Warhammer nerds, maar kunnen de setting wel appreciëren. Zeker als deze wordt gebruikt voor een spel in de stijl van Diablo. Zij hebben de beta kunnen spelen deze week, en laten in deze video horen wat ze ervan vinden. Dus kijken die handel!

Hakken in de oude wereld van Warhammer Fantasy

Warhammer is een jarenoude setting dat zich vooral siert met middeleeuwse invloeden, fantasy en heel veel schedels. Perfect voor een dungeon crawler game en door specifiek de strijd aan te gaan met de demonen van Chaos, zijn er genoeg monsters om neer te hakken. Dit vinden JJ en Skate toch wel een beetje tegenvallen. leuk zo monster was soms een tentakel aan is gegroeid, maar na de paar uurtjes hadden ze beide wel alles wel gezien. Natuurlijk is dit een beta, dus er kan nog meer content zijn in het volledige spel, maar dat wat ze zagen, was niet overtuigend sterk.

Het is het nog net niet

JJ en Skate houden allebei wel een beetje van een game in de stijl van Diablo, maar bepaalde aspecten moeten dan wel sterk zijn. Loot is in grote hoeveelheid aanwezig, maar prikkelt niet erg. Er zijn verschillende skills die je kan levelen, maar niets wonderbaarlijks nieuw. Er zijn classes die in de Warhammer setting een grootst verleden hebben, maar dit komt in de game er nog niet helemaal uit. Uiteindelijk ben je vooral demonen aan het meppen en dat is vermakelijk. Het is vooral hopen dat dit echt maar een beta is en het uiteindelijk spel meer te bieden heeft.

Heb jij de beta gespeeld? vond je het vermakelijk of matig? laat het ons even weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch