Menu Premium
Loading...

Wargaming trip deel 1

29/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een roadtrip klinkt als een leuk tijdverdrijf, maar dat is in de praktijk vaak anders. Als je een wreed item wilt maken, dan vergt dat lange dagen, keihard werken en goed plannen. Maar eens in de zoveel tijd komt er een trip langs die jouw zorgvuldig gemaakte planning bij de strot grijpt en compleet uit elkaar rijt, om vervolgens je mee te nemen op een epische Wargaming trip.

De plaats? Wit Rusland. De gelegenheid? Wargaming’s jubileumfeest. De status? Helemaal naar de kloten. Dennis en Jelle hebben al veel trips achter de rug, maar zelden heeft een trip zoveel kont geschopt als deze! De mannen worden op een oud-militair terrein langs de Stalin-linie gedropt, om vervolgens twee dagen van de ene verbazing in de andere te vallen. In deel 1 van dit tweeluik staat er een heuse filmproductie op het menu. Dennis Schwarzenegger en Jelle Reeves stralen in een Oscar-waardig stukje acteerwerk dat zich afspeelt in meerdere eeuwen. Ben jij straks getuige van het begin van een internationale acteercarrière?

Naast zijn verrichtingen als aankomend blockbuster-talent neemt Dennis ook nog even de tijd om wat meer uit te leggen over het bedrijf Wargaming. Alhoewel de meeste mensen Wargaming alleen kennen van World Of Tanks en hoogvliegend broertje World Of Warplanes, timmert Wargaming toch al veel langer aan de weg dan je zou denken. Dennis vertelt je er alles over. Tenminste, als hij niet afgeleid wordt door de massa’s tanks die er op het terrein staan. Want als er iets is waar Dennis gelukkig van wordt, dan zijn het wel kanonnen op rupsbanden!

Pak de tissues er maar bij, want als je niet tegen gevoelig acteerwerk kan of gewoon heel erg gek bent op tanks ga je ze nodig hebben!

Wargaming trip deel 1

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch