Menu Premium
Loading...

Warcraft Rumble Review: Kopen, budgetbak of slopen?

22/11/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het staat natuurlijk wat raar zo’n kop: ‘Kopen, budgetbak of slopen’. Want een spel dat gratis is, kun je nimmer in de budgetbak vinden en ook niet kopen. Maar goed, we hebben nu eenmaal deze vaste titel voor de open reviews bedacht en we wilden je deze mobile game toch niet onthouden. Want laten we eerlijk zijn, het betreft hier wel Warcraft, een van de meest iconische franchises die er bestaan. Als daar een nieuwe game van uitkomt, dan willen we dat checken. Zelfs als het free-to-play is en voor de mobiel bedoeld. JJ en Skate speelden er een weekje mee en doen in deze video verslag van hun bevindingen. Dit is de Warcraft Rumble review.

Warcraft Rumble review: ‘Dit is Clash Royale met Orcs’

Wat is Warcraft Rumble voor game? Warcraft Rumble is een spel dat RTS-mechanieken mixed met tower defense- en moba-gameplay. Doel is jouw tower te verdedigen door met jouw party aan zogenaamde Mini’s de tower van de opponent te slopen. Hoe beter je dat doet, des te meer Mini’s je vrij speelt en des te sterker je ze kunt maken. Als je op zoek bent naar een game die lijkt op wat er in dit spel van Blizzard gebeurt, dan is Clash Royale een perfect voorbeeld. En als je die naam hoort, dan bregrijpt de goede verstaander direct dat er micro transacties in het geding zijn. Is de game daardoor pay-to-win geworden of betreft het vooral customization? Het antwoord op deze vragen krijg je in deze video.

Kon Blizzard het niet laten en is de game pay to win geworden?

Op zich hebben we bij Gamekings niks tegen micro transacties bij spellen die free-to-play zijn. Er moet ergens geld mee verdient worden. Micro transacties moeten de game echter niet pay to win maken. Dat je ietsje langer moet grinden om op het level van een betalende speler te komen, dat snappen we. Maar als de boel frustrerend lang duurt, dan krijgen we jeuk. Kregen we die jeuk ook bij Warcraft Rumble? We vertellen het je in deze review van een nieuw spel uit de roemruchte Warcraft franchise.

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch