Menu Premium
Loading...

War Thunder Review

18/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Her en der komen er de laatste jaren steeds meer free-to-play games uit de lucht vallen. Zo hebben we het immens populaire League of Legends en titels als World of Warplanes. Deze laatstgenoemde heeft er een geduchte concurrent bij, want het is tijd voor War Thunder. Skate en Jelle hebben een poging gewaagd de intense dog fights te overleven en beide heren bekijken de game met een net iets ander perspectief. Jelle heeft zich namelijk al een tijdje terug onderworpen aan World of Warplanes, de concurrent van War Thunder. Skate daarentegen bekijkt de game met een verse blik en zonder deze te vergelijken met de concurrent. Ben je benieuwd wat ze ervan vinden? Je hoort het in deze War Thunder Review!

War Thunder is een combat flight-simulator die zich op een slimme manier onderscheidt van zijn concurrent. De game is namelijk cross-platform, wat inhoudt dat je de mogelijkheid hebt om PC-gamers tegen hun vrienden op de PlayStation 4 te laten spelen. In de game neem je de controle over propeller- en straalmotor-aangedreven vliegtuigen die uitgerust zijn met machinegeweren, kanonnen en raketten. Deze vliegtuigen komen allemaal uit de tijd dat er nog geen hittezoekende raketten aan boord van gevechtsvliegtuigen zaten en dit zorgt ervoor dat je als speler in een hoop dog fights terecht komt. Soms neem je rol in als jager en de andere keer ben je juist het doelwit, wat ervoor zorgt dat je zeer tactisch te werk moet gaan als je het luchtruim van War Thunder wilt overleven.

Ben jij een groot liefhebber van vliegtuigen? Ben je benieuwd of jij een échte virtuele piloot bent? Skate en Jelle vertellen jou of het de moeite waard is je te wagen in het War Thunder-luchtruim, hier in de War Thunder Review!

Ontwikkelaar: Gaijin Entertainment
Uitgever: Gaijin Entertainment
Platform: PC en PlayStation 4
War Thunder Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch