Menu Premium
Loading...

Waarom zijn er zoveel Nazi zombie games-, films en boeken?

29/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Morgen begint de zombie week officieel, maar je krijgt in dit item alvast een lesje historie van JJ. De Zombie Week op Gamekings is deels ontstaan omdat er een leuke Zombie-game uitkomt volgende week dinsdag: Zombie Army 4: Dead War. Wat ons betreft kan het elke week Zombie Week zijn, maar nu hadden we een mooie aanleiding. En in Zombie Army 4: Dead War krijg je niet zo maar Zombies voor je loop, mes of vuist , maar heuse Nazi Zombies. Zombie Army 4: Dead War is niet de enige game die de Nazi Zombie opvoert. Tientallen games, films en boeken hebben de dode Nazi’s in de hoofdrol. Het is duidelijk dat dit onderwerp veel schrijvers, regisseurs en developers intrigeert. En dan intrigeert het ons.

Waren de Nazi’s echt bezig om een Nazi Zombie te creëren?

Hoe kan dat? Toeval? Betreft het hier gewoon een simpele optelsom van evil + evil = dubbel evil? Of is er meer aan de hand? Zouden de Nazi’s misschien daadwerkelijk Zombies hebben willen creëren? Die freaks waren bijvoorbeeld behoorlijk into occulte shit, dus je weet maar nooit. JJ raakt als afgestudeerd historicus direct geprikkeld door dit soort mysteries. En dan gaat ie in de zone, sluit hij zich op en probeert hij uit te vogelen of er een sluitende verklaring is voor het frequente gebruik van de Nazi Zombie in allerlei vormen van entertainment. Of ie daar in slaagt is natuurlijk helemaal aan jullie, maar dat er een spannend verhaal en idem video is ontstaan, dat weet je ook zeker. Ga dus maar even klaar zitten voor het meest bizarre stukje content dat deze week op de site gaat verschijnen.

Brongebruik in dit video-item

In dit item worden een aantal bronnen gebruikt. Je kunt ze op je gemak en uitgebreid nakijken als je dat wil. Het betreft:

Base 211 Ahnenerbe Secrets from the Past 2/3
Operation Bodysnatch 1945 ? The Weirdest Monuments Men Mission
“Blitzed” details massive drug use in Nazi Germany
Lebensborn

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch