Menu Premium
Loading...

Waarom is de open bèta van Hearthstone nu al zo populair?

30/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onze grote Blizzard-fan Steven zit samen met Skate klaar voor een virtueel potje kaarten. Heartstone: Heroes of Warcraft is officieel gezien nog niet eens een volwaardige game, maar ontzettend veel gamers zijn al helemaal verslaafd. Je zou denken dat het voor velen niet is weggelegd, zo’n game als deze, en de vraag is dan ook: “Waarom is de open bèta van Hearthstone nu al zo populair?

Hearthstone: Heroes of Warcraft is een online free-to-play collectible card game die gebruik maakt van de vele elementen uit het Warcraft-universum dat Blizzard in de loop der jaren heeft weten te creëren. Voor een ieder die bekend is met de andere Warcraft-games, zoals bijvoorbeeld World of Warcraft, zal Hearthstone een feest van herkenning zijn. Dit alleen is natuurlijk nog niet genoeg om een game zo populair te laten worden als Hearthstone nu is en er moeten dan ook meer redenen zijn.

Bij de closed bèta van Hearthstone waren de bèta keys niet aan te slepen en veel gamers probeerden er één te bemachtigen. Het was echter niet voor niets een closed bèta, dus daardoor ook niet heel vreemd dat er mensen werden teleurgesteld. Deze tijd is nu voorbij, want de open bèta is er en dat betekent dat iedereen Hearthstone: Heroes of Warcraft mag proberen.

Is het ’t Warcraft-universum dat ervoor zorgt dat games een succes worden of is het toch ontwikkelaar en uitgever Blizzard die alles in goud weet te veranderen? De (World of) Warcraft-games zijn natuurlijk niet de enige titels die bij Blizzard vandaan komen, want ook de Starcraft-titels en Diablo-reeks doen het goed. Skate en Steven proberen achter het antwoord te komen waarom Hearthstone nu al zo zoveel gespeeld wordt en vragen zich af: “Waarom is de open bèta van Hearthstone nu al zo populair?” Check ‘t!

Waarom is de open bèta van Hearthstone nu al zo populair?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch