Menu Premium
Loading...

De zoektocht en waarde van retro games met verzamelaar Roy

12/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wij als Gamekings zijn altijd op zoek naar de meest interessante onderwerpen, zodat wij deze kunnen behandelen in de items. Zo was JJ dit keer druk op zoek naar retro onderwerpen voor de Retro Week. Unieke en speciale verhalen, zoals we die ook gehad hebben bij alle andere Premium weken. Zo hadden we tijdens de Nintendo week een verzamelaar gevonden die veel zeldzame consoles en games had verzameld. En nu heeft JJ weer een verzamelaar gevonden. Roy heeft de meest waardevolle games weten te verkrijgen. Hij heeft elke rommelmarkt, retro beurs en tweedehands winkel afgestruind om zijn collectie uniek te maken. Zien wat hij allemaal heeft verzameld? Je checkt het in De zoektocht en waarde van retro games met verzamelaar Roy!

Vraag en aanbod van retro games

Bij de verzamelaars draait het allemaal om het vinden van het meest originele exemplaar en daar zit altijd een prijskaartje aan. Soms is de vraag naar een bepaalde game of collector’s edition zo hoog dat je er bijna een huis van kan kopen. Maar soms houden mensen onnodig hun felbegeerde editie in het silvaan folie, omdat er simpelweg geen vraag naar is. Zo heeft Roy dat ook met de game Lode Runner 2. Of hij ooit nog wat waard wordt moeten we maar afwachten.

De laatste loodjes

Na verschillende items zijn we al weer bijna bij het einde gekomen van deze overvolle Premium week. Gelukkig staan er nog wat dikke items op je te wachten, zodat je niet verveeld hoeft te raken. Vanavond gaat Boris namelijk terug naar zijn jeugd om zijn favoriete games te behandelen. Ook hebben we natuurlijk weer een retro stream op Twitch.tv en is onze stagiair druk bezig met het item over Awesome Space, dat jullie vrijdagavond kunnen bewonderen. Hebben jullie al zin in het vooruitzicht? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch