Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Waar letten wij op als we een game gaan kopen?

04/08/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de Gamekings Zomer Weken, die duren van 17 juli tot en met 1 september, gaan we jou wekelijks op een aantal ‘zomer podcast(s)’ trakteren. We zetten ‘podcast’ bewust tussen haakjes omdat het een video voor de Premium Bazen betreft, die gemaakt is om naar te luisteren. Wij gaan er namelijk vanuit dat je een heerlijke zomer gaat beleven. Een zomer waarin je er veel op uit trekt met vrienden, partner, familie en/of kids. Een tijd waarin je veel buiten bent (als het een keer stopt met regen), dingen bezoekt, in de tuin of op het strand ligt, wandelt of fietst of andere dingen doet die niet in jouw woning zelf plaatsvinden. Dat doen wij ook. En juist dan is het fijn om af en toe naar iets tofs te kunnen luisteren. En daar gaan wij voor zorgen. Vandaag is het tijd voor de zesde zomerse podcast. Jasper, JJ, en Skate discussiëren over het kopen van games. Waar letten zij op als ze vroeger of vandaag de dag een game kopen?

Wat zien we graag in een game die we kopen?

Eerlijk is eerlijk, als game recensenten krijgen we veel van onze games gratis. En bij gratis ben je gewoon wat minder picky. Maar vroeger kochten we onze games zelf. En Jasper koopt vandaag de dag nog steeds het merendeel van de spellen zelf. Games kopen voor jezelf is toch wat anders dan een review maken voor een game die je krijgt. Bij een game kopen draait het echt om je eigen smaak. Welke eisen stel jij aan jouw games? En dan is er nog de kwestie van het budget. Hoeveel wil je uitgeven aan games per maand of per jaar? Want als je budget bijvoorbeeld klein is dan wordt de keuze nog moeilijker en ben je nog meer kieskeurig.

Het uitkiezen van een spel is er met de jaren niet makkelijker op geworden

Hoe bepalen Jasper, JJ en Skate hun keuze? Wat is belangrijk voor hen? Innovatie? Verhaal? Graphics? Genre? De aanwezigheid van een multiplayer-mode? De uitdaging? Het antwoord op deze vraag krijg je in deze zomerse podcast over zelf games kopen.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch