Menu Premium
Loading...

Waar gaat onze volgende grote Roadtrip naar toe?

16/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het hoge woord is eruit en het mag eindelijk van de daken geschreeuwd worden. De bestemming van onze volgende grote Road Trip is bekend. In de tweede week van april vertrekken we via Bangkok naar fucking VIETNAM! Afgelopen vrijdag was de grote reveal stream en maakten we bekend dat Daan, Koos en Jelle deze epic trip gaan maken en jullie van epische content gaan voorzien. Boris zou het vierde teamlid zijn, ware het niet dat de grote baas afgelopen week op perron 6 zijn achillespees afscheurde toen hij de trein wilde halen. Tickets en overnachtingen waren al geboekt, de koffer stond al klaar. Een droom vervloog. Het leven kan soms hard zijn.

De heren maken graag mensen nat

Voordat de drie naar Vietnam afreizen, stappen ze over in Bangkok. Ze hebben daar namelijk nog een appeltje te schillen vanwege de trip van vorig jaar. Toen werden ze namelijk ”gebangkocked”. Dat maken ze deze trip dubbel en dwars goed door tijdens het Thaise Nieuwjaar eens flink nat te gaan tijdens het Songkran Water Festival. De ultieme kans op hun jetlag even goed weg te spuiten.

Vietnam intrigeert ons al jaren

Daarna is het dus op naar Vietnam. Een land wat ons om meerdere redenen fascineert. Het is een van de snelst groeiende game-industrieën ter wereld. En toch weten we er hier extreem weinig van. De popcultuur rond de Vietnam Oorlog met zijn muziek, films en games intrigeert ons ook bovenmatig. Ook tof, de cultuur van het land is nog behoorlijk ongerept en authentiek, zeker in het Noorden. Er is de Vietnam Gaming Expo en natuurlijk, de Westerse game-media loopt er niet bepaald de deur plat. Volle bak avontuur dus. En dat ga jij meemaken met vette Premium stuff, open items en dikke streams. Plus dat jij straks kan meebepalen wat we tijdens de dagen in Vietnam allemaal gaan doen. Want zo doen we dat met de Premium Bazen: wie betaalt, bepaalt.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch