Menu Premium
Loading...

EvdWV over Battlefront II, Virtual Reality en Facebook Spaces

21/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Einde van de Week Vrijdag Hoo Yeah. Het was weer een leuke game week vol met nieuws en trailers, Koos en JJ zitten er klaar voor om ons weer helemaal op de hoogte te brengen. We beginnen met twee hele gave prijsvragen, namelijk een sessie waarbij maar liefst vier van jullie een live stream kunnen bijwonen als Mario Kart uitkomt op de Nintendo Switch en een paintball sessie samen met Koos. Pittig toffe dingen dus stuur een mailtje naar prijsvraag@gamekings.tv en maak kans!

Verder hebben we een super strakke trailer van Star Wars Battlefront II die geclaimd is door Playstation weer, Xbox moet het nu echt van zijn exclusives hebben.

SNES Classic Mini

Er is ook een gerucht opgedoken van Nintendo dat ze met een SNES Classic Mini gaan komen. Een niet hele commerciële aangezien de SNES games ook naar de Switch zouden kunnen komen.

Ook is er een aantal van 665 aantal mensen die naar game-video’s en streams kijken. Hier wordt zo’n 4,6 miljard dollar mee verdiend. JJ en Koos hebben het over hoe YouTube en Twitch televisie overneemt en hoe dit in de toekomst verder zou gaan.

En we sluiten af met Facebook Spaces. Een online VR plek waar je samen met vrienden online kunt ‘chillen’. Als je familie bijvoorbeeld ver weg woont en toch samen een film wilt kijken is dit de manier volgends Mark Zuckerberg.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch