Menu Premium
Loading...

Vrijdag 17:00 uur – Gamekings Lockdown Stream ft. Bar Weinig Corona

07/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een feest om het moraal even een boost te geven. We zitten momenteel allemaal in hetzelfde schuitje. Vrezen voor onze gezondheid of die van familie en vrienden. Niet weten hoe lang deze situatie duurt. Donkere wolken die zich samenpakken boven de economie. En dat alles moeten binnen, solitair en zonder vrienden doorstaan. Wij willen daar wat aan doen. Ook omdat we ontzetten dankbaar zijn voor de support (Premium, donaties & comments) die we de afgelopen tijden van jullie gehad hebben. We willen meer dan ooit wat aan jullie terug geven. En dat is de Gamekings Lockdown Stream ft. Bar Weinig Corona.

Gamekings Lockdown Stream begint vanaf 17:00 uur

Aanstaande vrijdag gaat deze show los om 17:00 uur. Net als bij het echte uitgaan, beginnen we ‘rustig’ met een meer officieel deel van vier uur.  Zeg maar het diner en de eerste borrel. Waarna vanaf 21:00 uur de stream transformeert tot Bar Weinig Corona. De remmen gaan dan los, de kurken van de fles en de muziek aan. We feesten met elkaar door tot de late uurtjes.

Tientallen gasten, 1000+ euro aan give aways + support your local Indie

Het eerste deel van de stream wordt een ongekend spektakel. We ontvangen in onze virtuele bar tientallen gasten. Van Gamekings-presentatoren tot ex-medewerkers en van toffe influencers tot mensen uit de games-industrie. Onder het motto #PlayAloneTogether stellen publishers tientallen games ter beschikking om weg te geven. We vieren daarmee dat gaming een van de beste tools is voor afleiding in deze Coronacrisis. Ook ontvangen we Nederlandse Indie-developers die hun game in de spotlights mogen stellen. Want ook zij hebben last van deze crisis en ook hen willen we samen jullie een morele boost geven.

Zet een drankje koud, nodig je vrienden uit en kon hangen!

Kortom, zet aanstaande vrijdag 17:00 uur in je agenda. Haal een lekker flesje drank in huis of zet paar biertjes koud, nodig vrienden uit en kom hangen in onze grote Lockdown party. We hebben elkaar nodig in deze lastige tijden en samen slepen we elkaar doorheen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch