Menu Premium
Loading...

Vragen over PS Vita en Donkey Kong Country: Tropical Freeze

03/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vers terug van hun weekend schuiven Dennis, Boris en Dominique achter de bekende Brievenmaandag-tafel. Er is veel gebeurd dit weekend en dat blijkt ook uit de uiteenlopende onderwerpen. Van UFC tot Philip Seymour Hoffman en van Edward Snowden tot het sneeuw op de bergen van Frankrijk. En dan zijn er al jullie vragen over PS Vita en Donkey Kong Country: Tropical Freeze nog. Genoeg stof om over te lullen dus in deze Brievenmaandag!

Dominique is terug van een week snowboarden. Boris en Dennis zijn dan ook benieuwd naar zijn trip en de sneeuw in de bergen. Lag er wel genoeg? Dennis heeft zich dit weekend vermaakt met UFC en voornamelijk met de match van Overeem. Als je de match nog niet hebt gezien, let dan wel op want Dennis heeft een dikke spoiler! Boris heeft het hele weekend zich zitten verheugen op het nieuwe boek over Edward Snowden. Hij kan dan ook niet wachten tot Brievenmaandag is afgelopen, zodat hij het boek binnen kan hengelen. Het belangrijkste nieuws op de redactie daarentegen zijn de nieuwe stagiaires, die ook nog even gedag komen zeggen.

Naast al het nieuws van de redactie hebben we natuurlijk ook nog genoeg vragen van jullie, die misschien wat aan de korte kant waren. Boris, Dennis en Dominique rammen zich er dan ook doorheen. De volgende keer zien ze graag langere en meer filosofische vragen verschijnen. Die kun je sturen naar redactie@gamekings.tv, via Twitter met #Brievenmaandag en onze Facebook-pagina! Dat is iets voor volgende week, nu eerst deze Brievenmaandag met vragen over PS Vita en Donkey Kong Country: Tropical Freeze!

Vragen over PS Vita en Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch