Menu Premium
Loading...

Vragen over PlayStation 4 en Battlefield 4

02/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle, Boris en Dennis zitten klaar voor een hele enthousiaste Brievenmaandag! Het was voor Dennis in het speciaal een echt next-gen weekend, want zowel de PlayStation 4 als de Xbox One staan te glinsteren in zijn gamekamer. Ben jij benieuwd hoe enthousiast de heren precies zijn aan het begin van deze week? Je ziet het in deze Brievenmaandag met vragen over PlayStation 4 en Battlefield 4.

Zoals je gewend bent, beginnen Jelle, Boris en Dennis over hun avonturen in het weekend. Het was misschien wel het mooiste weekend van het jaar voor Boris en Dennis, want ze zijn helemaal losgegaan op de next-gen consoles. Boris heeft het licht niet gezien door zijn PlayStation 4 en Dennis heeft heel wat mensen over de vloer gehad om zijn gloednieuwe consoles te bewonderen. Jelle heeft daarentegen een heel ander weekend beleefd en heeft bijzonder weinig Xbox One’s en PlayStation 4’s gezien. Wat hij wel heeft gezien, zijn veel games en een hoop ‘lan-whores’.

Sinds de PlayStation 4 op vrijdag voor heel Europa in de verkoop ging, hebben zo ook enkele gelukkig kijkers de beschikking over de next-gen console. Zo gaan de vragen dan natuurlijk over de PlayStation 4, waar Jelle, Boris en Dennis graag antwoord op geven. Enkele brieven vallen totaal buiten de context van consoles, maar zoals we de heren kennen zijn ze ook niet te beroerd om antwoord te geven op de meest rare vragen.

Ben jij benieuwd wat de heren zoal hebben meegemaakt dit weekend? Wil jij weten waarom Jelle dit weekend bizar weinig heeft meegekregen van de nieuwe consoles? Je ziet in de nieuwe Brievenmaandag met vragen over de PlayStation 4 en Battlefield 4!

Heb je zelf nog brandende vragen of opmerkingen? Stuur dan jouw vragen naar redactie@gamekings.tv, naar onze Facebook-pagina of via Twitter met #Brievenmaandag of #Gamekings!

Vragen over PlayStation 4 en Battlefield 4

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch